martes, 29 de noviembre de 2011

Fritters - Churros


INGREDIENTS – 4 servings

1 cup Water, 1 cup Flour
Salt
Olive oil, Sugar

METHOD:
Pour the water in a pot. Add the salt. When it boils add all the flour at once. Stir with a wooden spoon until there are no lumps.
Fill a pastry tube with the dough.
Prepare a pot to deep fat fray. When the oil is very hot, squeeze the dough into the oil in a circular motion.
When golden brown remove drain on paper towels.
Cut into 5 inch pieces with kitchen scissors.
Sprinkle sugar on top.
Serve with a cup of Spanish chocolate.




Delicius....

2 comentarios:

  1. ¡Pero qué fáciles son, no?! Uff, qué peligro como me ponga a hacer churros en casa, lo que me fataba!

    ResponderEliminar
  2. Jo, con la buena pinta que tienen, es que si empezaría a comerme uno de esos igual no acabaría de lo que deben estar, mmmm Sobre todo los churros con el chocolate caliente

    ResponderEliminar

Buscar en este blog